ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ – ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου Κρήτης

Ενα ακόμη ραντεβού δίνουν σήμερα στις 15:45 στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου τα μέλη της «Λαϊκής Στάσης Πληρωμών» με σκοπό να μην εκτελεστεί καμία απόφαση για κατασχέσεις ιδιωτικών περιουσίων από τράπεζες.

Πέραν τούτου όμως και νέα συγκέντρωση προγραμματίζεται για την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στην πλατεία Ελευθερίας. Μέσω ανακοίνωσής τους καλούν να δώσουν το «παρών» όλα τα εργατικά σωματεία, οι φοιτητικοί σύλλογοι και απλοί πολίτες για να πουν και αυτοί «ναι» στη στήριξη και τη συμμετοχή τους στο κίνημα της στάσης πληρωμών.

Την Κυριακή 12 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε η πέμπτη συνέλευση της Λαϊκής Στάσης Πληρωμών. Μετά από τις προτάσεις που συζητήθηκαν, πραγματοποιήθηκε ψηφοφορία, όπου αποφασίστηκε η συνέχιση της παρέμβασης  στο Ειρηνοδικείο Ηρακλείου, κάθε Τετάρτη και ώρα 15:45, με σκοπό να μην εκτελούνται αποφάσεις κατασχέσεων ιδιωτικών περιουσιών από τράπεζες. Να γίνει επαφή με εκπροσώπους από άλλες λαϊκές επιτροπές, για να υπάρξει  πιθανότητα κοινών συνελεύσεων και σε άλλες περιοχές του Ηρακλείου, πέρα από την πλατεία Ελευθερίας, με σκοπό να αποφασιστούν κοινές δράσεις. Να συμμετέχουν τα μέλη της Λ.Σ.Π στις κινητοποιήσεις της ΕΛΜΕ ενάντια  στην απόφαση της κυβέρνησης, για πολιτική επιστράτευση των καθηγητών κατά την διάρκεια των πανελληνίων εξετάσεων, προτού καν υπάρξει επίσημη απόφαση εκ μέρους του κλάδου τους, και –τέλος- να πραγματοποιηθεί η έκτη συνέλευση της Λ.Σ.Π. την ερχόμενη Κυριακή 19/5στις 19:00 στην πλατεία Ελευθερίας.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s